SZCHPH
SZCHPH
adenostopix

Autor: Dalibor Duľa

Najstaršie prvé Najnovšie prvé
Potvrdenie vymazania

Naozaj chcete vymazať túto tému vrátane všetkých jej príspevkov? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

Vymazať príspevok?

Naozaj chcete vymazať tento príspevok? Túto akciu nie je možné vrátiť späť.

DD
Dalibor Duľa
24.07.2013, 21:49
Adenovírus už nastupuje,kto si ešte nekúpil adenostopix, tak teraz má možnosť za výhodnú akčnú cenu 9,30- 1 balenie. [%sig%]
DD
Dalibor Duľa
11.04.2013, 22:01
Dobrý večer,ďakujem všetkým za objednaný prípravok adenostopix.Skladové zásoby akcie sa vyčerpali-presne 68ks je objednaných .Objednávky budú postupne zaslané. Akcia skončila, ale objednávky beriem ďalej,ale už za cenu 9,90,-Eur/500ml balenie.
DD
Dalibor Duľa
10.04.2013, 22:26
Mate pravdu akcia je 500ml nejako som to preklepol,ospravedlňujem sa.
FK
František Kreml
10.04.2013, 21:26
Akcia je 9,50/500ml alebo 1 liter ?
DD
Dalibor Duľa
08.04.2013, 22:32
Áno, presne akcia je je 9,50,-pripajám aj zloženie: eugenol, thymol, chlorid sodný, echinacea extrakt,cesnakový extrakt, extrakt zo ženšenu, zázvoru extrakt, éterické oleje z tea tree Adenostopix je určený pre holuby: ochorenie mladých (adenoviroza, cirkoviroza)prevencia bakteriálnych ochorení. [%sig%]
FK
František Kreml
08.04.2013, 15:27
Zdravím, cena bola 9,90Eur /500ml, teraz akcia za 9,50/ liter???
DD
Dalibor Duľa
07.04.2013, 22:14
Teraz, ponúkam akciu na adenostopix 9,50,-Eur do vypredania zásob.Objednávky posielajte na môj email:pigeonsteam@gmail.com Ešte chcem nadviazať na posledný príspevok z minulého roka,potom ako sa mladé z toho dostali z adenovírusu, tak vylietali 2.miesto v majstrovstve Slovenska,1.miesto OZ Sp.N.Ves a 1.nar.mláda 5.miesto olympiada,takže zrejme adenostopix zabral a holúbkom to pomohlo. [%sig%]
DD
Dalibor Duľa
16.08.2012, 21:16
Dobrý večer,chcel by som opísať vlastnú skúsenosť s prípravkom adenostopix: Už tradične štvrtý rok po sebe ma ,,navštívil,, adenovírus a moje holuby boli k na tom veľmi zle,po minulé roky som dával rôzne lieky všetkých výrobcov, čo ponúkajú na trhu a vždy bol problém. Tohto roku som podával adenostopix a po súkromných nácvikoch sa prejavil adenovírus,rozhodol som sa podávať adenostopix ďalej,zvýšil som dávku na 6ml na liter a holuby po troch dňoch prestali vracať a začali brať krmivo,na štvrtý deň,som pridal do napájačky adenostopix spolu s BS alebo TKS ,to znamená tricho+kokcídia a po podávaní troch dní sa zdravotný stav výrazne zlepšil,dnes holuby trénovali sami 45minut,žiadny úhyn a to nevládali ani chodiť nieto ešte lietať.Od zajtra budem podávať probiotiká Dr.Brockamp a som presvedčený,že holuby budú fit,z toho mi vyplýva, že (už minulý rok som bol o tom presvedčený), že holubom to prejde aj bez silnej chémie. Dúfam, že týmto príspevkom to pomôžem chovateľom.Ďakujem
DD
Dalibor Duľa
20.07.2012, 12:37
Dobrý deň,Adenostopix má objem 500ml,liečebne 6ml na 1liter vody počas trvania zažívacích problémov 2-3dní,preventívne 2 krát do týždňa 4ml na 1 liter vody.
DD
Dalibor Duľa
19.07.2012, 19:28
Veľmi dobré skúsenosti mám s prípravkom adenostopix u dvoch mojich kamarátov sa začalo prejavovať adenovírus,po podaní prípravku ihneď na druhý deň,sa upravil trus, holuby prestali zvracať a začali dobre brať krmivo.Je to prípravok na prírodnej báze a vrelo ho doporučujem.Ak by mal niekto záujem tak ho viem poslať.Cena jedného balenia je 9,90Eur.Dávkovanie je 4ml na liter vody. Objednávky posielajte na email:pigeonsteam@gmail.com [%sig%]
Pre účasť v diskusii je potrebné prihlásenie.